Geniet samen met ons in het Mölltal in Karinthië

Appartementen in Flattach.


Wie zijn wij


Wij zijn Bart en Monique, het ondernemen zit in ons bloed, jaren lang hebben we een gemakswinkel in de Zaanstreek gehad. Na 20 jaar werd het tijd voor een nieuw avontuur en verhuren we appartementen in Karinthië. Samen met Mila onze Golden Retriever zijn we verliefd op de omgeving geworden en ontvangen we onze gasten en delen we onze passie voor Oostenrijk. We kennen alle wandelroutes en ontdekken steeds weer iets nieuws in de omgeving. Deze tips delen we graag met onze gasten.


Bekijk de beschikbaarheid van onze appartementen


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Zomaar wat reacties van onze gasten


Vanuit de voordeur wandel je zo weg de prachtigr natuur in die Karinthië heeft te bieden. De omgeving is werkelijk prachtig en rustgevend. Even weg uit de hectiek van de stad.

— Evelien, Amsterdam (via booking)

We kwamen hier voor een weekje rustig skiën, op de sneeuwzekere Molltaler gletsjer is het nooit druk. en het gebied is uitdagend genoeg.

—Richard V., Velsen (direct geboekt)

We zochten een mooie plek om te fietsen in Oostenrijk en kwamen al snel uit in Karinthië. Bart en Monique hebben veel goede tips en beheren de appartementen met ongekend veel passie en liefde.

— Linda J., Doetinchem

Zeer gastvrij ontvangen bij Zirnberg appartments in het gezellige maar kleine dorp Flattach. Alles wat je nodig hebt voor een korte wintersportvakantie is aanwezig. Fijn dat onze hond Lucca ook met ons mee mocht.

— Marc W., Enschede